"Piept de curcan cu sos cremos de pesto"

Aveti nevoie de:

1 piept curcan
sare, piper
vin alb
cateva linguri smantana

Pentru sos:
2-3 lingurite de pesto
2 catei usturoi rasi
3 linguri parmezan
ulei de masline
sare/piper

mod de preparare

Taiati pieptul de curcan in medalioane si condimentati-l cu sare si piper.

Prajiti pieptul de curcan pana se rumeneste si stingeti-l in tigaie cu vin alb. Lasati-l sa fiarba si adaugati dupa 10 minute smantana.

Separat amestecati ingredientele pentru sos si adaugati treptat si sosul in tigaia in care fierbe curcanul in vin. Daca sosul este prea gros, mai subtiati cu putin vin.

 

va doresc pofta buna

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s