"Ciorba de curcan cu tarhon"

Nimic nu este mai bun in aceste zile urate de vreme indecisa, ploioase, intunecate, decat o ciorbita bogata si gustoasa.

Aveti nevoie de:

carne de curcan pentru supa
1 ceapa
2 morcovi mari
300 grame ciuperci
200 grame mazare
ulei
o frunza dafin
1 lingura faina
3 linguri smantana
1 lingurita pasta ardei iuti
sare
piper
tarhon

mod de preparare

Curatati carnea de pe oase si taiati-o cubulete.

Curatati si tocati ceapa si caliti-o in putin ulei. Adaugati carnea si caliti inca 2-3 minute. Condimentati cu sare, piper si adaugati frunza de dafin. Adaugati putina apa (cat sa acopere) si lasati sa fiarba incet pentru o jumatate de ora.

Adaugati apoi cartofii taiati cubulete si ciupercile, completati cu apa, aduceti la clocot si adaugati mazarea.

Amestecati faina cu smantana si adaugati incet la ciorba pentru a o ingrosa.

Afişează profilul

va doresc pofta buna

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s