cum sa faci bani cu RAP Banca

 este mai bun si mai tare ca clik bank sau alte site de facut bani clik pe urmatorul link,rapbank

RAP Bank

RAP Banca: pas cu pasBine ai venit, hai să începem, bine?Există câteva secțiuni de bază pentru înțelegerea modului în care să setați și să facă într-adevăr cea mai mare din contul dvs. bancar RAP. Acestea și videoclipuri însoțitoare vor ajuta să vă lansa în utilizarea Banca RAP cu eficiența, rapiditatea și în cele din urmă {} profitabilitate pentru tine si produsele pe care le lista sau pentru a promova utilizarea Banca RAP.Get Paid! În cazul în care ne trimite Comisiilor de instantanee?În scopul de a fi plătit pentru vânzările trimitere la oricare dintre produsele enumerate la Banca RAP, mai întâi trebuie să verificați adresa dvs. de primar PayPal. Veți fi trimis un e-mail de validare, și numai după ce faceți clic pe link-ul respectiv va fi faptul că e-mail asociată cu contul dumneavoastră.

 Cauta produse pe care doriți să promoveze!Cauta produse pentru a promova utilizarea resurselor noastre de numeroase pentru spălare pentru a gasi cele mai bune produse posibile pentru publicul dvs. de nișă special (sau pentru tine!).Avem numeroase moduri de a le găsi … alegeți să utilizați Bar nostru de căutare (în partea de sus), utilizați oricare dintre rapoartele disponibile pentru tine, de la Produse recomandate enumerate, Ultima comentate liste, liste Cele mai recente adăugată și chiar să alegeți produse de la un furnizor special prin clic pe Spotlight furnizor (odată ce ați ” am gasit un produs vânzătorului iti place sau știți).Promovarea unui produs este la fel de ușor ca alegerea produsului „Get link-uri personalizate” – pentru a apuca normale sau avansat „Du-te”, link-uri, link-uri de promovare ca dumneavoastră.Descarcati GRATUIT RAP Banca WordPress Plugin ™ aiciDoriți să instalați acest lucru imediat, deoarece este un mod ușor pentru tine de a apuca traficului pe care îl primesc deja si profita de ea! Aruncati o privire la exemplele care sunt pe pagina de plugin-ul după ce ați înregistrați / descărca cheia API / Plugin respectiv .. si-l ridica pe WordPress instalare ™ imediat!

 Track și / sau de a prezenta produsele RAP cu Addon nostruExistă două moduri:Achiziționarea / RAP proprieDacă dețineți deja Rapid Action Script Profiturile, pur și simplu descărcați gratuit Addon Banca RAP (*), instalați pe domeniul dvs. și să introduceți o cheie de licență neînregistrat din cele disponibile pentru tine. După ce produsele au fost importate în mod automat, aveți apoi o șansă de a modifica descrierile, atribuiți categorii și tag-uri, etc înainte de a trimite spre aprobare.(*) Nota: Necesită cel puțin RAP 3.1 +
Utilizați Lista-N-CâștigațiDin luna mai 2010, am creat o modalitate de a elimina toate barierele pentru obtinerea produselor listate pe RAP Bank și este extrem de ușor, low-cost și [cel mai important] extrem de profitabilă fără a fi nevoie să cumpere RAP (economisind sute) – e serviciul nostru nou Lista numit-N-Earn (*).
Noi facem inspecta fiecare produs prezentat de calitate si respectarea de catre Termenii de utilizare. Vă rugăm să încercați să respecte acest lucru ca avem o toleranță zero pentru persoanele care abuzează de sistemul nostru.Dacă sunteți un membru VendorPlus, asigurați-vă că pentru a încărca imaginea dvs. cel mai bun / favorit mică și mare pentru produsul dvs. pentru a fi vizualizate pe toate înregistrările dvs. cu privire la Banca RAP!

 Upgrade la VendorPlus și primi mult mai mult!Pentru a obține caracteristici chiar mai complete și extrem de exclusivist, cu raportare perspicace incredibil de dincolo de ceea ce RAP Băncii membrilor afiliați primesc periodic – Înregistrați-vă pentru un upgrade VendorPlus (plătite) în considerare pentru a obține toate caracteristicile.

 Adaugă mult mai multe produse din diferite domenii!Au numeroase domenii de la care sa adauge produse in RAP Bank – sau pur și simplu doar dorește să exploateze RAP Băncii puternic multiplu de management RAP produs de sistem – permițându-vă să obțineți un ochi vedere păsări de toate produsele, de la fiecare domeniu, inclusiv produsele de parteneriat de capital, apoi se adaugă pur și simplu domenii care urmează să fie monitorizate de către RAP Bank.Acest lucru va reduce timpul petrecut de logare în domenii mulitple pentru a verifica pe numere de performanță, nu numai pentru tine, dar toate filialele dvs., și vă ajută să consolidarea operațiunilor dvs. – toate pe un singur site …. RAP Bank!

 Upgrade la VendorPlus și primească mai mult în Beneficii și comisioane!Promovarea RAP Bank pentru a aduce în mare de dolari cu comisioanele noastre generoase. Oricine care vă referiți și devine un afiliat al RAP Banca va menține vă (afiliat / membru VendorPlus), în calitate de sponsor – astfel, permițându-vă să câștigați atunci când își aleg într-adevăr, să faceți upgrade la VendorPlus sau pentru a adăuga mai multe domenii … și vom face acest lucru pentru viață!Acest lucru înseamnă atunci când faceți upgrade, sau să cumpere domenii pentru a găzdui noi produse care urmează să fie introduse pe RAP Bank – te (ca persoana care le-menționată) obține de credit pentru vânzare!Acest lucru înseamnă că, în calitate de RAP Banca construiește lista de produse auxiliare (am început deja), și pe oricine v-ați referit duce RAP Banca sus cu privire la aceste oferte de produse, upgrade-uri specifice sau pur si simplu toate-out-și achiziționează …bine …Esti platit 50% la cei care – direct în contul dvs. de PayPal v-ați înregistrat la noi, la Banca RAP! 🙂

 Centrul de afiliere și de urmărire privind „Roids!Măriți productivitatea foarte mult, și urmăriți orice și toate produsele proprii ale Băncii RAP enumerate, sau alte produse promovate „over-the-top” și mort-simplă Centrul de Afiliere – permițându-vă să gestionați afacerea dvs. și filialele mai ușor.Nu logare mai mult in zonele produse individuale de reseller pentru a vizualiza numărul de clicuri, de vânzări, restituiri, statistici „la-o ochire-„. Dacă dețineți sau să promoveze mai mult de un produs – această caracteristică singur este în valoare de încercarea de serviciul nostru pentru drum liber!

 Rapoarte exclusiviste Indicați Your Way la profiturileNoi vă oferim rapoarte exclusive, care vă oferă „ce e fierbinte” în mijlocul produsele enumerate la Banca RAP! Cele mai Evaluări, Tendințe, clicuri, Comentarii și rapoarte generale de performanță ai directiona la modul în care și cine ar trebui să promoveze!În plus, deputații modernizate VendorPlus primi o perspectivă incredibilă și puternic în „trend” de fiecare raport, astfel încât să puteți obține „în interiorul lingura”, produsele „performanțele de peste 1 zi, 2 zile, … 1 saptamana, 2 luni … chiar peste durata sa de viață! Neprețuită de informații!

 Trafic masiv și de expunere pentru Proprietari de marfuriSuntem o destinație pentru cei care caută un produs pe piață … dacă un singur produs, grupa / categoria / nisa de produse, de piață pur și simplu un furnizor de produse specifice, sau să promoveze o piață întreg! Acum, ei vor folosi Banca RAP pentru fiecare și fiecare dintre aceste scenarii … click aici pentru mai multe!În plus, aprobat RAP produse bancare atrage atentia prin ridicol Lista noastra de produse recomandate, Oferte Diverse produse / Rapoarte, chiar și un furnizor de produse din Total Pagina listă și mult mai multe moduri!

 RAP Bank este Piata Comisiei instant cu caracteristici extrem de ExclusivitateRAP Banca vă permite să promoveze 100 de produse, prezenta produsele RapidActionProfits, și de a obține rapoarte Exlusive, Caracteristici și oportunități Affliate – toate sub un singur nume de utilizator și-o acoperis … RAP Bank, de la id-ul de autentificare ONE!.

 Plus, pentru a primi Plugin GRATUIT!

    Produse
    
Centrul de Afilieri
    
Rapoarte
    
Noțiuni de bază
    
Întrebări frecvente«Promova această pagină cu id-ul tau de afiliat»Global membru de afiliere și Centru (Produse Reseller)Produse Mă Promovarea • Produse mele RAP • Equity Partner / Lista-N-Castiga Produse • Unelte de afiliere • Pagina Furnizor / Taste • Recomandari mele
 
Arunca o privire în jurul valorii de piață și pentru a găsi unele produse de promovare! 🙂Rapoarte

    RAP Bank are exclusiviste, cuprinzătoare, intuitiv rapoarte insightful pentru a vă asigura că stai pe partea de sus a ceea ce este fierbinte și nu promovează Ce nu e! Pentru filialele și afiliații premium / vânzători, rapoartele vă permit să fundas in totalitate afacerea ta intreaga, de la toate produsele într-o locație consolidată, cu o privire cuprinzătoare în afacerea dumneavoastră generală.

    Unii oameni platesc $ 100s pe luna pentru rapoarte de acest gen asupra afacerilor lor! >>”>>>>

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s