Rulou de vită umplut cu ciuperci

Rulou de vită umplut cu ciuperci

Reţetă culinară: Rulou de vită umplut cu ciuperci

• Număr de porţii: 2
• Timp de preparare: 80 min.
• Complexitate: scăzută.

Ingrediente:

  • 300 g carne de vacă
  • 50 g ciuperci
  • 40 g ceapă
  • 40 g margarină
  • 1 lingură cu pătrunjel verde
  • 40 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:
Spală carnea, tamponeaz-o cu un şervet curat, tai-o în două felii. Bate fiecare felie de carne ca pentru şniţele şi condimentează-le cu sare şi piper.

Separat, înăbuşă în margarină ceapa şi ciupercile tocate. Lasă-le pe foc până scade toată zeama lăsată de ciuperci, apoi presară un praf de sare şi aromatizează cu pătrunjel.

Repartizează amestecul de ciuperci pe feliile de carne. Rulează strâns şi leagă cu aţă de bucătărie sau prinde din loc în loc cu scobitoare. Aşază rulourile într-o tavă cu ulei şi puţină apă. Lasă-le la cuptor, la foc moderat, până se rumenesc. Din când în când, adaugă apă călduţă.

Sugestie:
Există margarine cu grăsimi trans nesănătoase şi margarine bune, ce nu conţin aceste grăsimi. Citeşte eticheta înainte de achiziţionare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s